In- en Outdoor Signing

Gevelreclame (Verlicht)

Signing is een verzamelnaam van alle uitingen van visuele communicatie. Dit gebeurt zowel binnen (indoor) alsmede ook buiten (outdoor). Wij kunnen je adviseren welke vorm van in-/outdoor signing het beste bij je wens past. Is een onverlicht bord aan je gevel voldoende? Of kun je beter groots uitpakken met een goed zichtbare lichtreclame. Indoor signing zal vaaks vooral gaan om bewegwijzering. We kunnen je begeleiden van het concept tot aan de daadwerkelijke realisatie. Van ontwerp, tot productie evenals ook de montage ervan.

IN- & OUTDOOR SIGNING

Gevelreclame (Onverlicht)

Een raam is de meest ideale ondergrond voor het plakken van een ‘sticker’. Maar wat is het doel van deze ‘sticker’? Er zijn vele vormen van window signing. Een raam kan dienen als advertentieruimte. Je kan je willen ‘verschuilen’ achter een raam. Of misschien wil je de warmte of de inbrekers juist wel buiten houden en ben je daarom op zoek naar window siging. Niet elk raam is geschikt voor elke belettering. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan kijken wat voor jouw specifieke geval de beste oplossing is.

WINDOW SIGNING

Reclameborden

Een auto is de goedkoopste manier van adverteren. Dagelijks heb je vele potentiële klanten die je auto geparkeerd zien staan, of zien rijden. Car Signing (ook wel bekend als autobelettering) is dan ook dé ideale manier om de boodschap van je bedrijf uit te stralen. Er zijn enorm veel mogelijkheden om deze boodschap te communiceren. We adviseren je graag over de diverse mogelijkheden en denken graag mee om je wagenpark te voorzien van de juiste boodschap.

CAR SIGNING

Bewegwijzering

Ben je de kleur van je auto beu. Of wil je gewoon flitsend voor de dag komen. En vind je het spuiten van je auto een te rigoureuze ingreep, denk dan eens na over het wrappen van je auto. Het wrappen is een ander woord voor het (gedeeltelijk) ‘inpakken’ van je auto. Inmiddels zijn er enorm veel mogelijkheden in kleur en structuur. Wat dacht je van zwart geborsteld staal, parelmoer wit of psychedelisch mat. Benieuwd naar alle mogelijkheden. We adviseren je hierin graag.

CAR WRAP

Beletteringen

Wil je opvallen? Moeten mensen je al van veraf zien? Dan zijn vlaggen of banners een goede oplossing. Vlaggen en banners kun je gebruiken om je boodschap duidelijk en goed leesbaar (meestal over een grotere afstand) zichtbaar te maken. Banners (spandoeken) zie je bijvoorbeeld veel langs bouwterreinen of sportvelden. Of gewoon aan je gevel, om je bedrijfsnaam/boodschap te tonen. Het is ook een relatief ‘goedkope’ manier van outdoor signing. De montage van het frame is vrij eenvoudig, en de banner is ook makkelijk weer te verwisselen. Of kies je toch voor een vlag, eventueel met mast? Laat het ons weten.

FLAGS / BANNERS