Over ons

Schellenbach.

De oorsprong van ons bedrijf bevindt zich alweer meer dan 150 jaar in het verleden. Begonnen als schildersbedrijf zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de meest veelzijdige signbedrijven van onze regio. De tijd van enkel “een stickertje plakken” is toch wel verleden tijd. We beschikken over een uitgebreid machinepark wat ons in de mogelijkheid stelt om veel productie in eigen huis uit te voeren waardoor we (zeer) korte levertijden kunnen hanteren.

We beschikken over voldoende kennis en ervaring in huis om onszelf professionals te noemen. Vakidioten, mensen met hart voor het vak. Daaruit bestaat ons team die in huis of op locatie de klus klaren. Het plakken van een auto, het monteren van een gevelreclame of het inrichten van een winkel of stand. Er zijn maar weinig (lees: geen) projecten waar we nee tegen zeggen.

We werken onder het motto, problemen bestaan niet, enkel uitdagingen. En zo vliegen we ook elk vraagstuk aan. Nee, is bij ons geen antwoord. We gaan met jou op zoek naar de beste oplossing. Dat zal vaak in eigen huis zijn, maar waar dat niet tot de mogelijkheden behoort, hebben we in de loop der jaren een kring van partners opgebouwd die we graag aan je voorstellen.

Alles zal in het werk worden gesteld om jou als klant te ontzorgen, van begin tot eind. Dat begint bij de ontwikkeling van een concept, tot de uiteindelijke uitvoering, en alles daar tussenin. Wil je dat we ergens in het midden instappen, omdat je zelf wel in staat bent om een concept te ontwikkelen, of een ontwerp te maken. Géén probleem! Of ben je handig genoeg om je reclame zelf te monteren, ook geen probleem. Het leveren van halffabricaten behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Er is maar één ding wat volgens ons níet mogelijk is. En dat is een bedrijf zónder reclame. Want zeg nou zelf…

‘A business with no sign,
is a sign of no business!