Montage medewerker / Timmerman

(Allround) Montage Medewerker / Timmerman

Wij zijn op zoek naar een (Allround) Montage Medewerker! Heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en word jij door je collega’s ook wel handige Harry genoemd? Zorg jij ervoor dat jouw werk daadwerkelijk als visitekaartje voor ons bedrijf wordt gepresenteerd? Dan zoeken wij jou!

Jouw Functie

Als Montage Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse montage werkzaamheden. Denk hierbij aan het plaatsen van bouwborden, het monteren van zuilen of lichtreclames en de belettering op diverse ondergronden. Je hebt dus afwisselend werk en komt ook op locatie bij de klant. De werkzaamheden vinden ook regelmatig plaats op evenementen, hierdoor kunnen de werktijden af en toe afwijkend zijn. Jouw taken:

– Het plaatsen van bouwborden;
– Het monteren van zuilen en (licht)reclames;
– Het plaatsen van vlaggenmasten en ophangen van spandoekframes;
– Overige montage werkzaamheden.

Wij vragen

Als een echte ‘Handige Harry’ beschik je over een schat aan ervaring óf je bent leergierig en pikt snel nieuwe informatie op. Je werkt graag in teamverband en bent ook in staat om zelfstandig naar een opdrachtgever te gaan. Daarnaast denk jij in uitdagingen in plaats van problemen. Tevens heb jij:

– Werkervaring in een soortgelijke functie;
– Een geldig rijbewijs, bij voorkeur B+E;
– Een flexibele werkmentaliteit;
– Zowel grafisch als technisch inzicht.

Wij bieden

Je komt te werken in een jong dynamisch team. Geen dag is hetzelfde en er is genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Aan het einde van de maand wordt jouw inzet beloond met een passend salaris, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt. Bij goed functioneren is een vast dienstverband vanzelfsprekend.

Over Schellenbach

Schellenbach.nl is een bedrijf met veel ervaring. Een modern reclame bedrijf dat staat voor hoogwaardige kwaliteit en moderne technieken. We staan bekend om onze eigenzinnige, maar persoonlijke benadering waarmee we onze service hoog houden. Door het uitgebreide machinepark kunnen wij eindeloos veel mogelijkheden en maatwerk bieden.

Is dit jouw functie?

Is deze functie precies wat jij zoekt? Solliciteer dan direct en stuur dan je CV naar info@schellenbach.nl. Dat kan ter attentie van Francois Schellenbach. Motivatiebrief schrijven? Dat mag, maar hoeft bij ons niet!

Wil je eerst meer informatie over de functie of het bedrijf, bel ons dan gerust via 0162-520460.