Signmaker

(Ervaren) Signmaker

Wij zijn op zoek naar een (Ervaren) Signmaker! Wil jij graag mooie dingen maken? Is jouw plakwerk hoogstaand vakwerk? Ben je in staat om een auto van een andere kleur te voorzien zonder ook maar één druppel verf aan te raken? Dan zoeken wij jou!

Jouw Functie

Als (ervaren) Signmaker ben je verantwoordelijk voor diverse ‘plak’-werkzaamheden. Denk hierbij aan het aanbrengen van diverse signing op plaatmateriaal, zuilen, lichtbakken en auto’s. Maar zeker ook het volledig wrappen van voertuigen. Je werk is heel veelzijdig en afwisselend. Je werkt zowel op locatie als “in huis”. Soms zijn de werkzaamheden wat verder van huis en dan bestaat de mogelijkheid dat dit niet binnen 8 en 5 lukt. Jouw taken:

– Voorbereiden van print- en snijfolie;
– Aanbrengen van signing op diverse ondergronden;
– Carwrap;
– Eventueel (lichte) montagewerkzaamheden;

Wij vragen

Als signmaker ben jij in staat om van je collega’s te leren, en vice versa. Je kunt alleen werken , maar zeker ook binnen een  team. Je bent kritisch en hebt oog voor detail. Daarnaast denk jij in uitdagingen in plaats van problemen. Ook heb jij:

– Werkervaring in een soortgelijke functie;
– Een geldig rijbewijs, bij voorkeur B+E;
– Een flexibele werkmentaliteit;
– Zowel grafisch als technisch inzicht;
– Een goede dosis gezonde humor.

Wij bieden

Je komt te werken in een jong dynamisch team. Geen dag is hetzelfde en er is genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Aan het einde van de maand wordt jouw inzet beloond met een passend salaris, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt. Bij goed functioneren is een vast dienstverband vanzelfsprekend.

Over Schellenbach

Schellenbach.nl is een bedrijf met veel ervaring. Een modern reclame bedrijf dat staat voor hoogwaardige kwaliteit en moderne technieken. We staan bekend om onze eigenzinnige, maar persoonlijke benadering waarmee we onze service hoog houden. Door het uitgebreide machinepark kunnen wij eindeloos veel mogelijkheden en maatwerk bieden.

Is dit jouw functie?

Is deze functie precies wat jij zoekt? Solliciteer dan direct en stuur dan je CV naar info@schellenbach.nl. Dat kan ter attentie van Francois Schellenbach. Motivatiebrief schrijven? Dat mag, maar hoeft bij ons niet!

Wil je eerst meer informatie over de functie of het bedrijf, bel ons dan gerust via 0162-520460.